Fenerbahçe’yi Edwards ve Pierre ikilisi sırtladı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Bahçeşehir Koleji ile Fenerbahçe Beko arasındaki buluşmanın galibi 93-87’lik skorla sarı-lacivertli ekip oldu.

Çok tempolu başlayan maçta Bahçeşehir Koleji, Berkay ve Bouitseille, Fenerbahçe Beko ise Edwards ile skor üretti, ilk periyot 27-24 sarı-lacivertli ekibin üstünlüğüyle bitti. Bahçeşehir Koleji öne geçip farkı 7 sayıya kadar çıkardığı devreyi hücum ribauntlarındaki üstünlüğüyle 45-43 galip tamamladı.

2. yarıda Edwards bir kez daha sahne aldı, üç sayı denemelerinde yüksek yüzde yakalayınca takımını ayakta tutmayı başardı. Edwards’a bu bölümde Pierre de eşlik etti, son 5 dakikaya girilirken farkı 6 sayıya yükseltti. Bahçeşehir Koleji, bir hamle daha yapıp, 87-87’de skora denge getirse de Edwards, müthiş oyununu devam ettirdi, rakibin art arda yaptığı top kayıplarını iyi değerlendiren Fenerbahçe Beko, salondan galip ayrılmayı bildi.

Fenerbahçe Beko 16. haftada 14. galibiyetini alarak liderliğini devam ettirirken, Bahçeşehir Koleji 8. yenilgisini yaşadı. Fenerbahçeli Carsen Edwards, 31 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Dyshawn Pierre de 24 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Bahçeşehir’de Jerry Boutsiele, Berkay Candan, Muhammed Baygül 17’şer sayıyla oynadılar.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir