Yardımsız yürüyemiyor ama aşkın peşini bırakmadı

Dünyanın en ünlü ve bir döneme damgasını vuran modellerinden biriyle evliliğini geçen yıl, kamuoyunun merakını uyandıracak bir şekilde bitiren bu iş insanı yıllara meydan okumayı sürdürüyor ve çoktan yeni bir aşka yelken açtı.

Şu sıralar hayatının “yeni sultanı” ile birlikte, dünyanın güzel bir köşesinde denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Görünüşe göre her ne kadar denizden çıkarken kumların üzerinde yürümek için yardıma ihtiyacı olsa da hâlâ aşka ayıracak enerjisi var.

Büyük bir olasılıkla merak ettiniz bu ünlü iş insanının kim olduğunu. Hemen söyleyelim. Basın imparatoru olarak tanınan Rupert Murdoch. Bugüne kadar yani dört kez hep ünlü ve göz önünde kadınlarla yaptığı evliliklerle bilinen Murdoch tam 91 yaşında. Ama görünüşe göre hem aşktan hem de hayattan keyif almayı sürdürüyor. Murdoch, bir süredir de kendisinden epey genç yani 66 yaşındaki yeni aşkı Ann Lesley Smith ile birlikte Barbados‘ta tatilin keyfini çıkarıyor.

Bir dönemin ünlü modeli Jerry Hall ile evliliğini tüm dünyanın ilgisini çekecek bir şekilde bitiren Rupert Murdoch, kalbini fazla uzun süre boş bırakmadı ve yeni bir aşka yelken açtı. Her ikisi de artık orta yaşı bile geçmiş olan Murdoch ile Ann Lesley Smith, Barbados tatilinde gerçekten de sevgi dolu görüntüler sergiledi. Murdoch bir ara denizden çıkarken yürümek için yardıma ihtiyaç duysa da güneşli günün tam anlamıyla keyfine vardı.

Rupert Murdoch ile Ann Lesley Smith‘in geçtiğimiz yılın kasım ayında tanıştığı ve aralarında hızla bir aşk doğduğu belirtiliyor. Bu arada Smith’in de ABD’nin tanınmış country şarkıcılarından biri olan Chester Smith‘in dul eşi olduğunu hatırlatalım. Çok eskiden cezaevlerinde din görevlisi olarak çalıştığı belirtilen Ann Lesley Smith, sonradan yayıncılık yapmaya başladı. Bu arada Murdoch’ın yeni sevgilisiyle ilgili başka çarpıcı bir ayrıntı var. Smith, Murdoch’ın bugüne kadar flört ettiği en zengin sevgilisi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir