Burak Yamantürk ve ailesinin çiftlik hayatı

Oyuncu çift Burak Yamantürk ve Özge Özpirinçci kızları Mercan’la çiftlik hayatı yaşıyor. Yamantürk kızına burada hayvan sevgisini de aşılıyor. Çiftlikte evcil hayvanları olan oyuncu çift organik beslenmeye dikkat ediyor.

Özge Özpirinçci hayvan sevgisi ile bir eşek ve iki keçi sahibi olduğunu hayranlarına duyurmuştu. Hayvan sevgisi ile tanınan Özge Özpirinçci, ailesinin Gebze’deki çiftliğinde her geçen gün daha çok vakit geçirmeye devam ediyor. Çiftlikte evcil hayvanları olan oyuncu çift, organik beslenmeye dikkat ediyor.

Evinde 2 kedisi, çiftlikte köpekleri olan Özpirinçci, Zilli adında bir eşek sahiplenmişti. Diyarbakır’dan İstanbul’a gelen eşeğin tedavisini üstlenmiş kendi adına kaydettirmişti.

Özpirinçci, instagramdan sevgilisi Burak Yamantürk ve keçileri ile fotoğrafını yükleyip, “Hadi Zilli’nin yeni arkadaşlarına isim bulalım! Siyah olan dişi, diğeri erkek. Evet yaratıcılığımızı konuşturalım hanımlar, beyler” notunu düşmüştü. Yamantük ise esprili bir şekilde, “Yaz tatili için kedi, köpek, eşek ve keçi ile hangi otelde kalabiliriz acaba?” sorusunu sormuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir