Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun kızları Lalin büyüdü: Babasının kopyası

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun 3 yaşındaki kızları Lalin, annesiyle birlikte gittikleri oyun okulunda görüntülendi. Sosyal medyada yayınlanan bu fotoğraf takipçileri ikiye böldü. Sinem Kobal’a mı yoksa Kenan’a mı benziyor? Diye anket yapıldı. Takipçiler Lalin’i en çok babası Kenan İmirzalıoğlu’na benzetti.

Sekiz ay önce ikinci kızı Leyla’yı kucağına alan Sinem Kobal, Etiler’de objektife takıldı. Uzun bir aradan sonra gece eğlencesinde görüntülenen ünlü oyuncu, “Uzun zaman oldu dışarı çıkmayalı. Kenan evde, ben arkadaşlarımla bir araya geldim” dedi.

KIZLARLA İLGİLENİYORUM

Kenan İmirzalıoğlu ile evliliğinden iki kızı dünyaya gelen Sinem Kobal, uzun bir aradan sonra gece eğlencesinde görüntülendi. Etiler’de bir mekânda aralarında Edis, Cemre Kemer ve Gülşen Aybaba’nın da olduğu dostlarıyla eğlenen ünlü oyuncu, “Çocuklar Kenan Bey’e mi emanet?” sorusuna gülerek şu yanıtı verdi: “Uzun zaman oldu dışarı çıkmayalı. Bizim kızlar peş peşe geldi. Onlar ile ilgileniyorum. Arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Onun işi vardı ama şimdi evde.” dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir