Instagram hesabını silen Britney Spears’ın evine polis gönderildi

Britney Spears’ın Instagram hesabı silmesinin ardından evine polis gönderildi. Spears, “Özel hayatım resmen ihlal edildi” dedi.

Şarkıcı Britney Spears‘ın Instagram hesabını silmesinin ardından hayranları polise haber verdi. Ventura County polisi, ihbar üzerinde Spears’in Thousand Oaks’taki evine gitti.

Page Six’in haberine göre, Kaliforniya eyaletine bağlı Ventura County’nin polis merkezine ihbarda bulunan hayranların çağrısını yanıtlayan bir polis, şarkıcının evine gittiklerini ve tehlikeli bir durumun olmadığını söyledi.

‘MANİPÜLE EDİLMİŞ VE ZORBALIĞA UĞRAMIŞ GİBİ HİSSETTİM’

Konu üzerine Twitter hesabından açıklama yapan Spears, “Hayranlarımı çok seviyorum ama işler çığırından çıktı. Özel hayatım resmen ihlal edildi. Evime polis gönderildiği haberi her yere yayılınca kendimi yine manipüle edilmiş ve zorbalığa uğramış gibi hissettim. Hayatımın bu döneminde çok değer verdiğim hayranlarımın ve kamuoyunun özel hayatıma saygı göstermesini umuyorum” ifadelerini kullandı.

Britney Spears’ın vasilik davasının ardından yaptığı paylaşımları ve açıklamaları hayranlarının çeşitli komplo teorileri üretmesine sebep olmuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir