Enner Valencia’dan tarihe geçen akılalmaz performans!

Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa’yı 5-1 mağlup etti. Enner Valencia attığı dört golle tarihi bir performans sergileyerek karşılaşmaya damga vurdu.

Maçın ardından konuşan Teknik Direktör Jorge Jesus “2. golde sevindim çünkü güzel bir oyun sonrası geldi. 2-1’i yakaladığımız pozisyonda akıllı bir şekilde golü bulduk. Neredeyse ben bile aksiyonun içinde yer alacaktım.”açıklaması yaptı.

ENNER VALENCIA FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇTİ

Attığı dört golle maça damga vuran Enner Valencia tarihe geçti. Ekvadorlu santrafor, Alex de Souza‘nın 28 gollük rekorunun ardından bir sezonda en fazla gol atan ikinci oyuncu oldu. Fenerbahçe’de Enner Valencia bu alanda Fernandao, Roberto Soldado ve Robin van Persie‘yi geride bıraktı.

Enner Valencia'dan tarihe geçen akılalmaz performans! Kasımpaşa karşısında 4 gol atan Ekvardorlu yıldız Enner Valencia Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi

33 yaşındaki santrafor, bu sezon Spor Toto Süper Lig‘de en fazla maçta gol atan oyuncu unvanını da ele geçirdi. Ekvadorlu yıldız kariyerinde ilk kez bir maçta 4 gol birden atma başarısı gösterdi. Enner Valencia aynı zamanda bu sezon ikinci kez hat-trick yapma başarısı gösterdi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir