Galatasaray’da Mauro Icardi durdurulamıyor! Bafetimbi Gomis’le yarışıyor

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Giresunspor maçında asist yaparak Bafetimbi Gomis’in 2017-18 sezonunda yaptığı gol katkısına ulaştı.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Giresunspor ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray sahadan 4-0’lık skorla galip ayrıldı. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Arjantinli yıldız Mauro Icardi, Giresunspor karşısında Leo Dubois‘in attığı golde asisti yapan isim olurken büyük bir başarıya imza attı.

Galatasaray’ın en formda isimlerinden olan Icardi, sarı kırmızılı formayla ligde çıktığı ilk 10 maçta 6 gol ve 5 asiste ulaştı. Mauro Icardi, sarı kırmızılı takımla 2017-18 sezonunda gol krallığı yaşayan Bafetimbi Gomis’in ilk 10 maçlık istatistiğini yakaladı.

Kaan Ayhan’ın transferini açıklayan Galatasaray transferde hız kesmiyor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray transferde sıcak saatler yaşamaya devam ediyor. Sarı-kırmızılıların yeni hedefi Liverpool’da forma giyen Nat Phillips. İngiliz basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Liverpool forması giyen Nat Phillips’i transfer etmek için harekete geçti.

Sarı-kırmızılıların 25 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katmak için tüm formülleri devreye sokacağı kaydedildi. İngiliz savunmacı için öncelikle bonservis teklifi sunulacak. Liverpool ile anlaşma sağlanamaması halinde bu kez kiralık teklifi yapılacak.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir