Beşiktaş, Karagümrük karşısında kayıp yaşadı

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Fatih Karagümrük ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. 5 haftalık galibiyet serisi sona eren siyah-beyazlı ekip, zirve yarışında yara aldı. Bu sonuçla Fatih Karagümrük puanını 23’e çıkarırken, beş maçlık galibiyet serisi sona eren Beşiktaş ise puanını 39 yaptı.

Atatürk Olimpiyat Stadı‘nda oynanan mücadelenin ilk yarısını konuk Beşiktaş, Cenk Tosun‘un 33. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı. Ev sahibi VavaCars Fatih Karagümrük, 49. dakikada Magomed Ozdoev ile 1-1’lik eşitliği sağladı.

Kalan sürede iki ekip de yakaladıkları pozisyonlardan skor üretemedi ve sahadan 1’er puanla ayrıldı. 5 maçlık galibiyet serisi biten ve şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş, puanını 39’a çıkardı.

Ligde üst üste 4. kez sahadan beraberlikle ayrılan VavaCars Fatih Karagümrük ise puanını 23’e yükseltti. Bu arada maçın bitiş düdüğünün ardından Beşiktaşlı Gedson Fernandes, itiraz ederken hakeme temasta bulunması nedeniyle sarı kart gördü. Bu sarı kart ile Gedson, cezalı duruma düştü.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir