Jennifer Lopez ölümden döndü! O anları böyle anlattı

‘Hayalimdeki Düğün’ adlı filmin çekimlerinden bahseden Jennifer Lopez, ölüm tehlikesi atlattığı günü anlattı. Lopez, “Filmin bir sahnesinde gelinliğim arabanın tekerleğine sıkışıyor ve onunla birlikte uçurumdan düşecek gibi oluyordum. O sahnede eteğim gerçekten arabanın tekerleğine sıkıştı ve kurtulamadım. Arabayla birlikte ben de gidiyordum. Son anda kurtulduk ve kazayı hasarsız atlattık” şeklinde konuştu.

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, ‘Hayalimdeki Düğün’ (Shotgun Wedding) filmi ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin gösterimi yaklaşırken oyuncu arkadaşlarıyla birlikte “Kim Kimdir” oyununa katılan Jennifer Lopez, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Oyunda, oyunculara, “Sete en çok kim geç kalır?” ve “Role en hızlı kim adapte olur?” gibi sorular soruldu.
 

Ekiptekiler, “Tehlikeli sahneleri tek seferde çekme ihtimali en yüksek olan kim?” sorusunda Lopez ve Josh Duhamel‘i işaret etti. Lopez, “Bu işte epey iyiyiz sanırım” diyerek, ölüm tehlikesi atlattığı günü hatırladı.

Lopez, konuyla ilgili “Nerdeyse uçurumdan düştüğüm gün hariç! Filmin bir sahnesinde gelinliğim arabanın tekerleğine sıkışıyor ve onunla birlikte uçurumdan düşecek gibi oluyordum. O sahnede eteğim gerçekten arabanın tekerleğine sıkıştı ve kurtulamadım. Arabayla birlikte ben de gidiyordum. Josh’a baktım ve ‘Lütfen gitmeme izin verme’ diye yalvardım. Josh da panikle ‘Tuttum seni, tuttum seni!’ diyordu” açıklamasında bulundu.

Haber

İlginizi Çekebilir