Perry, Kerr’in eski kocası Orlanda Bloom ile nişanlı

Çiftler ayrıldıklarında dost kalmaları güç. Hele de eski sevgilinizin ya da eşinizin hayatına giren yeni bireyle bir arkadaşlık başlatabilmek neredeyse imkansız üzere. Fakat Katy Perry ve Miranda Kerr, Los Angeles’ta düzenlenen galanın kırmızı halıda birlikte yürüdüklerinde ve memnun pozlar verdiklerinde ‘eski eşler ve yeni eşlerin’ arkadaş olabileceğini en hoş biçimde kanıtladılar.

“Ve evet, bu doğru, onun kocası Evan Spiegel de dahil bütün medya bizi çamurda güreşirken görmek istiyor, ama biz aşkla liderlik etmek için buradayız çünkü Miranda aşktır. Ve çoğunuzun bildiği gibi, aşk bazen de yenilenen ailelerle gelir.”

Bu güzel sözler 38 yaşındaki yıldız şarkıcı Katy Perry’nin ağzından 39 yaşındaki güzel model Miranda Kerr için çıktı. İkili geçtiğimiz gün Los Angeles’ta düzenlenen G’Day USA Arts Gala’nın 20. yılında, kırmızı halıda birlikte yürüdü. Galada Miranda Kerr ‘Sanatta Mükemmellik’ ödülü aldı ve ödülü kendisine Katy Perry tarafından bu konuşmayla takdim edildi.

İkisi de aynı adamı sevdi... Miranda Kerr ve Katy Perryden kırmızı halıda düşman çatlatan pozlar

Bir şarkıcının gösteri dünyasından bir başka arkadaşına ödül verirken onun için güzel sözler söylemesi alışık olduğumuz bir durum. Ama konuşmadaki “Medya bizi çamur güreşi yaparken görmek istiyor” sözlerinin elbette başka bir anlamı var. Magazin dünyasını yakından takip edenlerin bildiği gibi Miranda Kerr ve Orlando Bloom 2007’de başlayan aşklarını 2010’da evlilikle ve 2011’de de oğullarının doğumuyla taçlandırdılar.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir