“Pamela: A Love Story” belgeseli yayınlanmaya başladı

ABD’li model Pamela Anderson’ın hayatını anlatan belgesel “Pamela: A Love Story” bir dijital platformda yayınlanmaya başladı. Begseselin galasına kırmızı bir elbiseyle katılan Pamela Anderson, kendisine Şöhreti getiren “Sahil Güvenlik” dizisindeki ikonik kırmızı mayolu halinden farksızdı.

Drama belgesel filmi “Pamela: Bir Aşk Hikayesi”nde Pamela Anderson, hayatında meydana gelen yıkıcı olaylarla ilgili hikayeyi kendi açısından anlatıyor. Bir zamanlar seks sembolü olan Pamela, tamamen beyaz giysiler içinde görünür, geçmişteki hataları, aşk söz konusu olduğunda düşünmeden hareket etmesi hakkında güler ve varoluşuna daha derin bir anlam bulmak için ciddi bir arzu ifade eder. 

Belgesel, dünyanın neredeyse hiç bilmediği bir Pamela’yı ortaya çıkarıyor. Röportajlarda her zaman maruz kaldığı cinsiyetçi soruları tartışırken içini döküyor. Erkekler televizyonda utanmadan onun vücudu hakkında yorum yaptılar ve ne kadar zekice yanıt vermeye çalışsa da, aşağılanma genellikle ona ulaştı. “Pamela: Bir Aşk Hikayesi” aracılığıyla Anderson sonunda hayatı hakkında kendi tarzında konuşma fırsatı buluyor.

Belgesel duyguları doğru yakalarken, hayatındaki başkalarından bakış açısı eksikliği nedeniyle boyuttan yoksundur. Pamela’yı tanıyan ve onun inişli çıkışlı yolculuğuna tanıklık etmek için orada bulunan kişilerle röportajlar veya kısa tartışmalar olsaydı daha etkili ve dürüst olabilirdi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir