Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel Hatay’da da yıkıma neden olan depreminin ardından gözyaşları içerisinde yardım istedi

Merkez üssü Kahramanmaraş olan AFAD’ın 7,7 olarak duyurduğu deprem Hatay’da da yıkıma neden oldu. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sosyal medyadaki canlı yayında, gözyaşları içerinde kalarak yardım istedi.

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ilde hissedilen AFAD’a göre 7.7, Kandilli Rasathanesi’ne göre 7.7 olarak belirlenen deprem, Hatay’da da büyük bir yıkıma neden oldu.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayında deprem sonrasında yardım çağrısında bulundu. Gözyaşlarına hakim olamayan Demiel, şu ifadeleri kullandı:

“Hatay’da herkes perişan durumda. Herkes can çekişiyor. Buraya lütfen ambulans, yardım gönderin. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Allah rızası için yardım edin.”

Haber

İlginizi Çekebilir