Kulüplerden yardım seferberliği

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, depremden etkilenen vatandaşlarımız için ele ele verdi. İhtiyaç listeleri oluşturuldu. Yardımlar toplandıktan sonra deprem bölgelerine gönderilecek.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen deprem nedeniyle, Türkiye’nin dört büyük kulübü, yardım kampanyası başlattı. Galatasaray, resmi sitesinden yaptığı paylaşımda; “Galatasaray Spor Kulübü olarak merkezi Kahramanmaraş olan ve tüm ülkemizi etkileyen depremle ilgili gelişmeleri üzülerek takip etmekteyiz. AFAD iş birliğinde resmi derneklerimiz, spor okullarımız ve taraftar grubumuz vasıtasıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu ve Taçspor Tesisleri’nde toplanacak yardımlar ihtiyaç olan bölgelere ulaştırılacaktır” ifadelerine yer verdi ve yardım listesi paylaştı.

TS CLUB’LARDAKİLERİ GÖNDERDİ

Beşiktaş, yardıma ilişkin açıklamasında, “Kulübümüz, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere yardım kampanyası düzenleyecektir” ifadelerini kullandı. Trabzonspor da, “Kulübümüz; ülkemizi büyük hüzne boğan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere çalışmalara başlamıştır. Bununla ilgili olarak ivedilikle AFAD’ın yardım kampanyasına destek olmak üzere TS Club depolarımızda bulunan tüm çocuk, kadın ve erkek mont, bere, eldiven, sweatshirt, yağmurluk, atkı ve battaniye gibi ürünler depremzedelere ulaştırılacaktır” dedi.

ÜLKEMİZİN YANINDAYIZ

F.Bahçe de yardım toplayacaklarını şu ifadelerle duyurdu: “Ülkemizin yanındayız. Ülkesinin, vatandaşının yanında olan Fenerbahçe Spor Kulübü olarak yaşanan felaket karşısında en faydalı adımı atmak için çalışmalara ivedilikle başladık. Fenerium’dan battaniye, kazak, atkı, bere gibi kışlık malzemeleri afet bölgesine gönderim için hazırlığımızı tamamladık. AFAD ihtiyaç listesi kapsamında deprem bölgesine yapmak istedikleri malzeme destekleri için Ülker Stadyumu kullanıma açtık.”

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Galatasaray olarak elimizden gelen her şeyi depremzedelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Ekibimiz hemen bölgeye intikal edecek. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Ailelerine Allah sabır versin. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise; “İnşallah enkaz altında kalanlara bir an önce ulaşılır. İş bununla bitmiyor, bu bölgeler yoğun kar yağışı altında, onlar şu anda her türlü yardıma muhtaç durumdalar” açıklamasını yaptı.

Haber

İlginizi Çekebilir