Ünlü isimler de depremzedeleri yalnız bırakmadı; İşte deprem için bağış yapan ünlüler

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremle sarsıldı. Dünyadan da birçok yardım gelirken, ünlü oyuncular, şarkıcılar ve futbolcular depremzedeler adına kullanılması için AHBAP Derneği’ne maddi yardımda bulundu. İşte deprem için bağış yapan ünlüler

Ünlü isimlerde depremzedelere destek olmak için harekete geçti. Kimi ünlüler de AHBAP Derneği’ne depremzedeler için kullanılması adına maddi yardımda bulunuyor.

ACUN ILICALI

100 tır su ve 5 milyonluk destek
Acun Ilıcalı’nın yüklü bir yardımda bulunduğunu açıklayan Haluk Levent, “Sevgili Acun Ilıcalı, yarından itibaren bölgeye 100 tır su gönderiyor. Ayrıca 5 milyonluk eşya desteği ve satın alacağımız konteynerlerin içerisine eşya sözünü verdi. Teşekkürler” dedi.

İLK YARDIM KIVANÇ TATLITUĞ’DAN GELDİ

Ünlü isim Kıvanç Tatlıtuğ depremzedeler için AHBAP derneğine 200 bin TL bağışta bulunarak, lojistik ihtiyaç için destek vereceğini söyledi.

ARAS BULUT İYNEMLİ

200 bin TL

İREM DERİCİ

150 bin TL

OKTAY KAYNARCA

“Bir memleket bu kadar mı sınanır? Bir halk bu kadar mı zorlanır? Bir halk bu kadar mı yalnız kalır? Bir halk bu kadar mı çaresizlikle baş başa kalır? Bir coğrafya bu kadar mı bedel ödetir bir millete? Biz yorulduk ama tükenmedik tükenmeye bile vaktimiz yok. Ha gayret benim yalnız memleketim, ha gayret benim güzel yüreklerinden öptüklerim…”

SERENAY SARIKAYA

“İki koca gün çaresizlikle geçti. Söylenecek söz bitti. Her şey anlamını yitirdi. Acı ve çaresizlik büyük olunca, öfke de bir o kadar büyük oluyor. Anlıyorum… Ben de böyle hissediyorum… Hepimiz çok üzgün, yorgun ve öfkeliyiz. İnsan elinden bir şey gelmeyince nereye saldıracağını şaşırıyor. Tam da şu an her zamankinden daha çok birlik olma zamanı”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir