Rihanna ikinci bebeğine hamile! Büyüyen karnı Super Bowl’a damga vurdu

Geçtiğimiz Mayıs ayında Amerikalı rapçi ASAP Rocky ile birlikteliğinden bir erkek bebek dünyaya getiren Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı. ABD’nin en büyük spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl’da sahne alan Rihanna, büyüyen karnını gözler önüne serdi.

Grammy Ödüllerini şu ana kadar 9 kez kazanma başarısı gösteren dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Rihanna, Super Bowl’un merakla beklenen devre arası şovuyla sahnelere geri döndü. Performansı sırasında sık sık karnına dokunan şarkıcının ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı.

Dün akşam gerçekşeşen Amerikan Futbolu Ligi şampiyonluk maçı Super Bowl’un devre arası şovunda sahneye çıkan Rihanna, ikinci çocuğuna hamile olduğunu ilan etti. Kısa süre önce anne olan ünlü şarkıcı ikinci hamililik sürpriziyle herkesi şaşırttı.
İlk çocuğunu dokuz ay önce dünyaya getiren dünyaca ünlü şarkıcı Rihana, 5 yıl sonra ilk kez Super Bowl’da sahneye çıktı. Rihanna’nın ses ve dans performansından çok büyüyen karnı dikkat çekti.
Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında anne olan Rihanna’nın ikinci bebeğine hamile olduğu öğrenildi. Gecede sevenlerine sürpriz yapan Rihanna, kırmızı tulumunun önünü açarak büyüyen karnını gözler önüne serdi.
Rihanna, geçtiğimiz Mayıs ayında sevgilisi ASAP Rocky ile birlikteliğinden erkek bir bebek dünyaya getirmişti. Anne olduktan sonra konser sahnelerinden ve gözlerden uzakta bir yaşam süren Rihanna yeniden annelik sevinci yaşıyor.
Annelikle ilgili duygularını açıklayan Rihanna, ”Sabahları yüzündeki şaşkınlığı görmeye bayılıyorum. Nerede olduğunu anlamaya çalışıyor. Aşırı tatlı! Günün en güzel anı benim için” demişti.
2018 yılında Super Bowl devre arası şovunda sahne alması önerilen Rihanna, ABD’de “ırk adaletsizliği”ne karşı protesto başlatan Colin Kaepernick’a destek adına sahneye çıkmayı kabul etmemişti. Rihanna, en son 2018’de DJ Khaled ile aynı sahneyi paylaşmıştı.

Daha önce, Beyonce, Lady Gaga, Katy Perry ve The Weeknd Super Bowl’un devre arasında performans sergileyen sanatçılar arasında yer almıştı. Geçen yıl Super Bowl devre arası şovunda Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J Blidge ve Kendrick Lamar sahne almıştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir