Bella Hadid’in paylaştığı mektup yürekleri yaktı

Hikâyesinin bu kadar kısa sürmesi canımı acıtıyor, Dünya sensiz daha düzgün bir yer olmayacak

Bu dokunaklı mektubun bu kadar göz önüne çıkmasının nedeni ise top model Bella Hadid’in Instagram sayfasında paylaşması.

Bu mektubu yazan kişi, Türkiye’de meydana gelen ve komşu ülke Suriye’de de yıkıma yol açan zelzelede hayatını kaybeden bir genç bayanın yakın arkadaşı tarafından onun anısına yazılmış. Aslında hayatında meydana gelen değerli olayları, hüzünlerini ya da sevinçlerini anonim olarak söz eden insanların el yazısıyla yazdığı mektupların yer aldığı strangersproje isimli toplumsal medya hesabından yürütülen bir proje kapsamında kaleme alındı bu mektup. Yazan kişinin de o mektupta anlatılan bayanın kimliği de proje gereği açıkça belirtilmemiş.l. Lakin satırları milyonlarca insanın hislerini yansıtır tipten. Bu dokunaklı mektubun bu kadar göz önüne çıkmasının nedeni ise top model Bella Hadid’in Instagram sayfasında paylaşması.

‘Güzel Ruhunun Canlı Kalmasını istiyorum’

Söz konusu mektup, depremin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra kaleme alınmış. Yazan kişi satırlarına “En iyi arkadaşlarımdan birini Türkiye’de ve Suriye’de meydana gelen sarsıntıda kaybettim. Size onun hakkında biraz bir şeyler anlatmak istiyorum. Zira o kusursuz bir insandı. (Onun hakkında böyle geçmiş zaman kullandığıma inanamıyorum.) Ve onun öyküsünün orada bitmesini istemiyorum. Onun hoş ruhunun canlı kalmasını ve bu proje kapsamında hatırlanmasını istiyorum” diyerek başladı.

Ardından da arkadaşının tutkulu ve cesur bir kadın olduğunu ekledi mektubu yazan kişi. Mektubun sahibi kaybettiği arkadaşının “Neşeli ve hayat dolu, maceracı bir kişi olduğunu” ekledi. Büyük felaketin kurbanı olan arkadaşının tıpkı kıvırcık saçları gibi vahşi bir doğası olduğuna satırlarında yer verdi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir