James Bond rolüyle tanınan Daniel Craig depremzedeler için yardım çağrısında bulundu

James Bond karakterine beşinci ve son kez hayat vererek ikonik role veda eden İngiliz oyuncu Daniel Craig, Kahramanmaraş merkezli depremde zarar gören Türkiye ve Suriye için yardım çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 45 saniye süren deprem; Trabzon, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Samsun ve Hatay’da da hissedildi. 10 ili etkileyen depremlerde binlerce ölü ve yaralı var. Kurtarma çalışmaları halen sürüyor.

Sinema tarihinin ünlü karakteri James Bond’u canlandıran İngiliz oyuncu Daniel Craig, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler ve enkaz altında olanlar için destek mesajı paylaştı.

BAĞIŞ ÇAĞRISINDA BULUNDU

54 yaşındaki oyuncu ITV adlı İngiliz kanalında depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. Birleşik Krallık’taki on dört yardım kuruluşunu bir araya getiren Disasters Emergency Committee (DEC) ile birlikte çalıştığını belirten oyuncu, Türkiye ve Suriye’de milyonlarca insanın afetten etkilendiğini ve evlerinin artık güvenli olmadığını söyleyerek bağış yapmanın önemine vurguda bulundu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir