Şarkıcı Hadise depremzedeler için harekete geçti! Tek şarkıyla 220 milyon yardım

Şarkıcı Hadise, depremzedeler için hem Türkiye’de hem de Hollanda’da yardım toplamıştı. Belçika’yı da ayağa kaldırmıştı. “People Help the People” şarkısını yeniden yorumlayıp geliri afetzedelere bağışlayacağını açıklamıştı.

Hadise, Flaman şarkıcılarla bir araya gelip depremzedeler için People Help the People adlı şarkıyı seslendirmişti. 30 şarkıcının söylediği yardım şarkısı, 3 Mart Cuma sabahı 12 Flaman radyo istasyonunda yayınlanmaya başladı. Şarkıyla birlikte düzenlenen bağış kampanyasından 220 milyon lira gelir elde edildi. Hadise, “Bu çalışmanın yapılmasına çok sevindim ve tüm çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Ünlü popçu Hadise, paylaştığı video mesajda,”Şu an Hollanda’da radyo istasyonundayım. Depremzedeler için yardım toplanıyor… Yoğun bir gün… Acımız büyük… Evet çok zor günler geçiyoruz ama bir olunca gördüğünüz gibi her şeyi başarıyoruz. Burada olmak benim için önemli… Çünkü ben gurbetçi bir ailenin evladıyım. Burada insanlarla aramızda köprü olabilmek benim için çok önemli… Daha sonra İstanbul’a döneceğim ve akşamki ortak yayında ben de olacağım” diye konuşmuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir