Beyazıt Öztürk depremin acısını Kahramanmaraş’ta miniklerle paylaştı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeye yardım kampanyası başlatıldı. Bu yardım kampanyasına vatandaşları yanı sıra sanat ve spor camiası büyük ilgi gösterdi. Bu isimlerden biri de ünlü şovmen Beyazıt Öztürkoldu. Depremin vurduğu Kahramanmaraş’ı Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile birlikte ziyaret eden Beyazıt Öztürk, depremden etkilenen vatandaşlarımıza ve miniklere moral ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa ve Diyarbakır’da da ağır yıkımlara neden oldu. Ünlü isimler de tek yürek olarak, çalışmalara destek veriyor. Son olarak Beyazıt Öztürk, depremin vurduğu ve binlerce kişinin yaşamını yitirdiği Kahramanmaraş’taki depremzedelerle buluştu. Gün boyu deprem zedelerin sorunlarını dinleyen Beyazıt Öztürk, depremden etkilenen minikleri de unutmadı. Diğer meslektaşları gibi deprem bölgesine birçok yardım yapan Beyazıt Öztürk, gün boyu depremden etkilenen miniklerle zaman geçirdi. Deprem bölgesindeki miniklere moral olmak için Kahramanmaraş’ta bulunan Beyazıt Öztürk’ün o anlarını sosyal medya kullanıcıları çeşitli platformlardan paylaştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio