Hande Erçel’in İnstagram’ına aşk dopingi

Hande Erçel, son bir ay içinde 150 bin Instagram takipçisi daha kazanarak 30 milyona ulaştı. Oyuncunun bu hızlı takipçi artışına Hakan Sabancı ile yeni bir aşka yelken açması neden oldu. Çift hakkında çıkan haberler ve yapılan sosyal medya paylaşımları Hande Erçel’in popülerliğini arttırdı.

Oyuncu Hande Erçel ile sosyetenin gözde bekârlarından Hakan Sabancı’nın ilişkisi doludizgin devam ediyor. Şile’de geçirdikleri hafta sonunun ardından Paris’e giden ikili, dönüşte havalimanında görüntülenmişti. İlk kez birlikte objektiflerin karşısına çıkan âşıklar, ilişkileriyle ilgili soruya “Her şey çok güzel gidiyor” yanıtını vermiş, ancak el ele tutuşmaktan kaçınmıştı.

Çiftin Disneyland Paris’te el ele çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Paris’in ardından Kuzey ışıklarını görmek için Finlandiya’ya giden Erçel ve Sabancı’nın bir sonraki tatil rotalarının Londra olacağı öğrenildi. Tüm bunların ardından bu aşk Hande Erçel’e bereketli geldi. Sabancı’yla artan popülerliği sonrasında 8 milyon TL’lik reklam ücretini 10 milyon TL’ye çıkardığı iddia edildi.

Güzel oyuncunun Instagram hesabında daaşk dobingi geldi. Sosyal medya hesabında patlama oldu. Takipçi sayısı tam 30 milyona çıkan Hande Erçel, en çok takipçisi olan Türk güzeli olma unvanını sürdürüyor… Erçel, Nusret ve CZN Burak’ın ardından ‘en çok takipçisi olan Türkler’ listesindeki üçüncü sıradaki yerini garantiledi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir