İngiltere’de şöhret olan Türk kızı Ekin Su, ABD’ye açılıyor

İngiltere’de Love Island yarışmasıyla büyük ün kazanan Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlu, oyunculuk kariyerini ilerletmek için ABD’ye gideceğini açıkladı.

Son dönemde “Buzda dans” konseptli yarışmayla da adından söz ettiren Türk kızı Ekin Su, iki ay içindeki ikinci marka anlaşmasını aniden sona erdirerek Beauty Works ile işbirliğine son vermişti.

Instagram hesabından hayranlarına seslenen 28 yaşındaki Cülcüloğlu, “önemli bir rol” için ABD’ye taşınacağını belirtti. Oyunculuk hayalinin peşinden gideceğini ifade eden Cülcüloğlu, yeni projeleri için çok heyecanlı olduğunu da kaydetti.

İngiliz televizyonunda izlenme rekoru kıran Love Island 2022’nin birincisi Ekin Su Cülcüloğlu, programda tanıştığı sevgilisi Davide Sanclimenti ile 50 bin sterlinlik ödülü bölüşmüştü.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio