Millet İttifakını desteklemek için 3 sebebi açıkladı! Kemal Kılıçdaroğlu yeni videosunda gençlere seslendi

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, TikTok hesabından paylaştığı video ile Millet İttifakı’nın desteklemek için 3 sebebi açıkladı. Kılıçdaroğlu, “Tüm bunların gerçek olduğu hayat dünyanın bir ucunda değil. Cumhurbaşkanı seçildiğimde doğduğun bu topraklarda olacak” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TikTok hesabından paylaştığı video ile gençlere seslendi.

Gençlere “Millet İttifakı’nı desteklemek için 3 sebep” sunan Kılıçdaroğlu, “Tüm bunların gerçek olduğu hayat dünyanın bir ucunda değil. Cumhurbaşkanı seçildiğimde doğduğun bu topraklarda olacak” dedi.

Videoyu Twitter hesabından ‘Gençler’ notuyla paylaşan Kılıçdaroğlu, gençlerin Millet İttifakı’nı desteklemesi için üç sebebi Tiktok videosunda şöyle anlattı:

“Gençler. Millet İttifakı’nı desteklemek için size 3 sebep. Videoyu sonuna kadar izleyin.

Bir; ilk arabanız ÖTV’siz olacak.

İki; KYK kredi ve burs tutarları artacak. Borçlar 0 faizle yeniden yapılandırılacak. KYK borcu gibi bir derdiniz olmayacak.

Üç; Enflasyonu kalıcı biçimde iki yıl içinde sabitleyip 5 yılda en az 5 milyon yeni iş imkanı yaratacağız. En büyük kaygın işsizlik değil, ‘hangi işi seçsem’ diye düşünmek olacak.

Tüm bunların gerçek olduğu hayat dünyanın bir ucunda değil. Cumhurbaşkanı seçildiğimde doğduğun bu topraklarda olacak. Bunu birlikte başaracağız.”

Haber

İlginizi Çekebilir