Millet İttifakı’na flaş çağrı: Ben ısrarla barış eli uzatıyorum

Bir televizyon programında çok etkileyici açıklamalar yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı’na çağrı yaptı ve “Bu seçimin ikinci tura çıkacağı belli, gelin verebileceğini incitmeyelim. İncitmezsek oyları diğer tarafı taşıma kolay olur . Kamplaştırıyorsak, kutuplaştırıyorsak zor oluyor. Ben ısrarla barışmayı eli uzatıyorum.” diye konuştu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce canlı yayınında Millet İttifakı’na çağrıda bulunarak “Bu seçimin ikinci tura kalacağı belli, gelin evi incitmeyelim. dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Candaş Tolga Işık’ın uygulamaları Az Önce Konuştum programın da özel açıklamalarda bulundu.

“Teklifler menfaatinin sağlanmasına ulaşıldı.” diyen İnce, “Millet İttifakı’na şunu öneriyorum, iktidardan kurtulmamız lazım. Bu seçimin ikinci tura kalacağı belli, gelin evi incitmeyelim. İncitmezsek oylarını diğer tarafa ulaştırmak kolay olur. Kamplaştırmaksak, kutuplaştırsak zor olur. Ben ısrarla barışıp eli uzatıyorum.” diye konuştu.

İnce şu açıklamalarda bulundu:

(Fatih Erbakan ‘Muharrem Bey’in Millet İttifakı’na katılması seçimi ya ikinci tura bırakır ya da bizim kazanmamıza neden olur’ diyor. Hamza Dağ da ‘Yüzde 10 civarı oyu var Muharrem Bey’in’ diyor.) Ben aday olmazsam olmazsam Erdoğan’ın kazanma şansı fazla.

Seçim ikinci tura kaldı, kaçarı yok. Şu 35 günü iyi değerlendirsem ben kalacağım, ikinci tura, ikinci tura kaldığımda da seçime gideceğim. Sokakta bunu teneffüs.

Haber

İlginizi Çekebilir