Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti boşanıyor mu? Magazin bombası bu sabah patladı

Magazin türleri bomba gibi bir haber düştü. Evliliklerini kurtarmak için büyük çaba gösteren ve 8 ay önce adeta peri masalı gibi bir düğünle dünya evine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden kötü haber geldi. İddialara göre ünlü çift anlaşmalı olarak boşanıyor.

Türkiye’nin en güzel oyuncularından biri olan Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, 2022 Yılının Ağustos ayında gördükleri peri masalı gibi bir düğünle evlenmişlerdi. Ancak bu mutluluk çok uzun sürmedi.

Magazin kulislerine düşen haberlere göre Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç çifti ayrılma kararı aldı. 8 ay evli kalan çiftin çabası, sürdürebilmek için büyük sarfı vardı.

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, geçmiş haftalarda ‘evlilikte kriz’ haberiyle dergisini almaya geldi. tv100.com’da yer alan haberlere göre deprem nedeniyle doğum günü partisi yapmak istemeyen oyuncuya, yakın kutlamalar yapıldı. Aile evindeki küçük kutlamada Oğuzhan Koç, eşini üzecek geleneklerinde bulundu. Tartışmanın postası üzerine Özdemir, eşiyle eve gitmek yerine arkadaşı Saadet Özsırkıntı’nın evine gitti.

Haber

İlginizi Çekebilir