Elon Musk’tan ortalığı ayağa kaldıracak açıklama

Twitter’ı satın alan milyarder Elon Musk, katıldığı bir televizyon programında ortalığı karıştıracak bir açıklamaya yer verdi. Musk, ABD’nin özel mesajlar da dahil olmak üzere bütün devlet kurumlarının veri tabanlarına erişimi olduğunu açıkladı.

Twitter CEO’su Elon Musk, ABD hükümetinin Twitter kullanıcılarının direkt mesajlarına tam erişim yetkisinin olduğunu öne sürdü. Musk, “Tam erişiminin boyutu aklımı başımdan aldı ve bunun farkında değildim” dedi.

The Hill’in haberine göre, Musk, Fox News’ta Tucker Carlson’la yaptığı röportajda, ABD hükümetinin, kendi platformundaki kullanıcıların direkt mesajlarını okuma yetkisinin olduğu bilgisini öğrendiğinde “şok geçirdiğini” belirtti.

Musk, Carlson’a “Hükümet kurumlarının Twitter’da olup biten her şeye etkin bir şekilde tam erişiminin boyutu aklımı başımdan aldı ve bunun farkında değildim.” dedi.

Musk, ayrıca yapay zeka dalgasıyla ilgili endişelerini dile getirerek teknolojinin medeniyeti yok etme potansiyeline sahip olduğuna inandığını kaydetti.

 

Haber

İlginizi Çekebilir