Bayern Münih 1-1 Manchester City

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Bayern Münih ile Manchester City 1-1 berabere kaldı ve yarı finalde Real Madrid’in rakibi oldu. Gecenin diğer maçında ise Benfica ile 3-3 berabere kalan Inter adını yarı finale yazdırdı ve Milan’ın rakibi oldu.

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final turu, iki karşılaşma ile sona erdi. Oynanan karşılaşmaların ardından yarı finalde Milan-Inter, Real Madrid-Manchester City eşleşmeleri oluştu.

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final turu, oynanan iki karşılaşma ile tamamladı. Inter, deplasmanda 2-0 kazandığı karşılaşmanın rövanşında Benfica’yı konuk etti. İtalyan ekibi, sahasında Benfica ile 3-3 berabere kalarak yarı finale yükseldi. Inter’in gollerini Nicolo Barella, Lautaro Martinez ve Joaquin Correa kaydederken; Benfica’nın gollerini Fredrik Aursnes, Antonio Silva ve Petar Musa attı. Inter, yarı finalde bir diğer İtalyan ekibi Milan ile eşleşti.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio