Kylie Jenner estetik tartışmasını yeniden açtı

İngiliz kraliyet ailesinin ardından dünyada hakkında en çok konuşulan ailesi tartışmasız Kardashian – Jenner ailesi olmalı. Bu ailenin üyeleri yıllardır ekranlar önünde yaşadıkları hayatları, zenginlikleri, aşkları ve onları tanıdığımız ilk günlerden beri geçirdikleri fiziksel değişimlerle her zaman magazin gündeminin ilk sırasında kalmayı başarıyorlar.

Kim, Kourtney ve Khloe Kardashian… Ve ailenin Jenner soyadlı kardeşleri Kendall ve Kylie. Bu 5 kız kardeş dünyada adından en çok söz ettiren ailenin mensupları. Yıllardır kendi hayatlarını anlatan bir realite şovuyla ekrandalar. 2000’lerin başından beri gösteri dünyasının parlattığı bu ünlü kardeşler dudak uçuklatan servetleri, lükse bulanmış yaşantıları, aşk hayatları derken magazin gündemini en çok meşgul eden ünlülerin başında geliyor.

Basit bir internet aramasıyla Kylie Jenner’ın 2010’ların başından 2015’e kadar olan fotoğraflarını bulmak mümkün. Ama bu durum sizi mutlaka şaşkına çevirecek ve doğru kişiye baktığınızdan emin olmakta zorlanacaksınız. Çünkü Kylie’nin 2023’te kırmızı halılarda çekilmiş ya da Instagram hesabında paylaşılmış fotoğraflarıyla, 2010’ların başında çekilen fotoğrafları arasında gerçekten de dağlar kadar fark var.

Homme Girls dergisine verdiği son röportajla bir kez daha açılan bu estetik konusunda Kylie bir kez daha geçirdiği değişimi yalanladı, daha doğrusu bunun sadece biraz dudak dolgusu çokça da makyaj mucizesiyle gerçekleştiğini savundu. Röportajda “Yüzümün tamamen estetikli olduğu iddiası tamamen bir algıdan ibaret. Böyle bir şey yok” diyen Kylie Jenner bir kez daha sadece dudak dolgusu kullandığını ve yüzündeki toptan değişimin sebebinin bu olduğunu iddia etti.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio