Melek Mosso o sözleriyle yürek burktu

Melek Mosso, Ceyda Düvenci’nin sunduğu ‘Bambaşka Sohbetler’ isimli programa konuk oldu. Ünlü şarkıcı, çocukluk yıllarında bakıcısı tarafından yaşadıklarını anlattı, duyanlar kulaklarına inanamadı.

Melek Mosso, Ceyda Düvenci‘nin sunduğu ‘Bambaşka Sohbetler’ isimli programa konuk oldu. Ünlü şarkıcı, çocukluk yıllarında bakıcısı tarafından gördüğü eziyeti anlattı, duyanlar kulaklarına inanamadı.

“Kardeşimi ben büyüttüm. Annemle babam çalışıyordu. Hiçbir zaman çocuk olmadım ben. Keşke o kadar çabuk büyümeseydim. Ben yedi yaşında büyüdüm” diyerek çarpıcı bir giriş yapan Melek Mosso, şu açıklamalara yer verdi:

“Denizli’ye taşındığımızda beş yaşındaydım, bakıcı bakıcı geziyorduk annemle babam çalıştığı için. Bir gün bakıcının kızı, kardeşimin gözüne yanan bir çubuk soktu. Kadın zaten bizi dövüyordu ve odaya kilitliyordu. Şu an o yıllarımla barıştım ama aklıma gelen ilk şey kardeşime zarar verilmiş olması, birinin beni dövmesi, kardeşimi dövmesi ve kilitliyor. Ne bir su var, ne tuvalet var ve seni bırakıp gezmeye gidiyor. İnsanca bir davranış değil, korkunç. Hatırladığım en kötü anım bu.”

“BİZİ ÇOK DÖVÜYOR, AÇ BIRAKIYOR”

“Anneme ‘Ben Süleyman’a bakarım, bizi çok dövüyor, aç bırakıyor’ dedim. Annem çok ağladı, çok üzüldü. Ne yapacağını bilemedi, imkansızlıklar var. Annemin iki çocuğu var, işe gitmek zorunda. Annem de ‘Tamam’ dedi, beni en çok büyüten şeylerden biri işte. Kadın çözümsüzlüğün içinde, akrabalara koşuyor, akrabalar bize bakmıyor, komşu ‘Ben bakamam’ diyor. Ben evde kardeşime bakmaya başladım.”

Melek Mosso’nun bu açıklamalarını duyan hayranları ünlü şarkıcıya destek mesajları yağdırdı.

Haber

İlginizi Çekebilir