Bahçeli: Küresel komplolara karşı devletin yanındayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Muğla mitinginde konuştu. Bahçeli, küresel komplolara karşı devletin yanında olduklarını belirterek “Önümüzde tarihi bir seçim vardır. Sandık, demokrasinin namusudur. Mutlaka sandığa gidiniz, mutlaka oyunuzu kullanınız. Ülkenize ve geleceğinize mutlaka sahip çıkın” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Muğla Menteşe’de düzenlenen, ’14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’ adlı mitinge katıldı.

Vatandaşlara seslenen Bahçeli, “Deniziyle, güneşiyle, doğal güzellikleriyle, en önemlisi mert, müşfik ve merhamet sembolü insanıyla Muğla her zaman göz bebeğimiz olmuştur. Muğla, her şart altında zulmün karşısında durmuştur. İki eliyle kalp işareti yapan ikiyüzlüler Muğlalı kardeşlerimi kandıramazlar. Önümüzde tarihi bir seçim vardır. Sandık, demokrasinin namusudur. Mutlaka sandığa gidiniz, mutlaka oyunuzu kullanınız. Ülkenize ve geleceğinize mutlaka sahip çıkın. 14 Mayıs seçimleri yeni yüzyılın demokratik eşiğidir, geçilecek ilk kavşaktır. 1 oyunuzu MHP’ye 1 oyunuzu da Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verecek misiniz?” ifadelerini kullandı.

Haber

İlginizi Çekebilir