Margot Robbie’nin makyajsız halini görenler büyülendi

Yılın moda olayı Met Gala, üzerinden günler geçmesine rağmen herkesin dilinde. Bu özel gecede boy gösteren ünlüler önce galanın ardından verilen partilerde eğlendi ardından New York sokaklarında boy gösterip yorgunluk attı. Kimiyse kendisini bağrına basan bu şehre veda ederken kalpleri bir kez daha kazandı.

Memleketi Avustralya’da yayınlanan pembe dizi Neighbours’da ekranda göründüğünde yıl 2008’di. O da birçokları gibi Hollywood rüyasını yaşamak için yollara düştü ve bu hayali yarım kalmasın diye çok çalıştı. Sadece 15 yıl içinde, artık Hollywood için bile erken sayılabilecek bir yaşta kariyer basamaklarını koşarak çıktı ve zirveye yerleşti.

Margot Robbie, bugün sadece Hollywood’un en çok kazanan aktrislerinden biri değil aynı zamanda sayısız ödüle uzanmış, Altın Küre ve Oscar gibi birçok ödüle aday da gösterilmiş saygın bir isim haline geldi. 32 yaşındaki yıldız, canlandırdığı rollerle yeteneğini kanıtlamış olsa da adından en çok kusursuz güzelliği, zarafeti, şıklığı ve sempatikliğiyle bahsettiriyor.

Met Gala’da tüm yıldızlar gibi yüzünde profesyoneller tarafından uygulanmış başarılı bir makyajla karşımıza çıkan Margot Robbie, otelinden ayrılırken peşinde sürüyle gazeteci olduğunu ve fotoğraflarının çekileceğini bilmesine rağmen karşımıza makyajsız yüzüyle ve en doğal haliyle çıktı. Onu görenlerse Robbie’nin doğal güzelliğinin çarpıcılığı karşında adeta hayrete düştü.

Haber

İlginizi Çekebilir