Ünlü aktörden Yüzüklerin Efendisi itirafı: Para kazanamadım

“Yüzüklerin Efendisi” serisinde canlandırdığı Elf Legolas karakteriyle tanınan ünlü aktör Orlando Bloom, gişe rekorları kıran yapımdan neredeyse hiç para kazanamadığını açıkladı.

Peter Jackson’ın yönettiği ve toplamda on yedi Oscar ödülü kazanan “Yüzüklerin Efendisi” serisinde rol alan İngiliz aktör Orlando Bloom (46), filmlerden aldığı sembolik ücretle hayranlarını şaşırttı.

Howard Stern’in radyo programına katılan Bloom, tanınmasını ve Hollywood’da yükselmesini sağlayan gişe rekortmeni üç filmlik seriden sadece 3,4 milyon TL (175.000 dolar) kazandığını açıkladı. Serinin dünya genelinde ise 59 milyar TL (3 milyar dolar) gişe yaptığı bildirildi.

Ünlü aktör için, Legolas rolü, Hollywood’da bir kariyer için sıçrama tahtasıydı ve “Karayip Korsanları” serisindeki Will Turner rolünü de güvence altına almasına yardımcı oldu.

Bloom, filmden büyük paralar kazanmasa da “buna değdiğini ve hatta rolü daha ucuza kabul edeceğini de” itiraf etti. Yakışıklı aktör, “Hayatımın en büyük hediyesiydi, paranın yarısı için bile yine yapardım” açıklamasında bulundu.

Haber

İlginizi Çekebilir