Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ‘eğitim videosu

13. cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, kişisel sosyal medya hesabından, İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yaşanan saldırıyı anımsatarak ‘eğitim’ başlıklı bir video paylaştı.

Millet İttifakı‘nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yeni bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu’nun bu kez dikkat çektiği konu ‘eğitim’ oldu.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, “Türkiye’nin geleceği için çalışmaya devam etmek zorundayız. Bizi paramiliter hiçbir yapı yolumuzdan alıkoymamalı. Bugün Türkiye’nin en can yakıcı konusuna, devrimsel bir proje ile yanıt veriyorum. Eğitim” notuna yer verdi.

“HAYATİ BİR MESELE…”

CHP lideri, sözlerine “Sevgili halkım, sevgili gençler. Bugün sizinle uzun süredir üzerinde çalıştığım hayati bir meseleyi konuşacağız. Eğitim meselesi. Yani hepimizin en hayati meselesi” diyerek başladı.

Türkiye’nin geleceği için çalışmaya devam etmek zorundayız. Bizi paramiliter hiçbir yapı yolumuzdan alıkoymamalı. Bugün Türkiye’nin en can yakıcı konusuna, devrimsel bir proje ile yanıt veriyorum.

Haber

İlginizi Çekebilir