Cem Uzan’dan seçim vaadi:10 bin Euro ‘Vatandaşlık Parası’ verilecek

Genç Parti Kurucusu Cem Uzan, Number1 Türk TV’de yayınlanan Genç Siyaset programının konuğu oldu.

Kadir Çetin‘in sorularını yanıtlayan Cem Uzan, 18 yaşını geçen herkese 10 Bin Euro Vatandaşlık Parası vereceğini duyurdu.

Uzan, video röportajında genç nüfusun ekonomik kalkınma ve sosyal hareketlilik açısından büyük öneme sahip olduğunu vurguladı. Bu doğrultuda, gençlere destek olmak ve onların geleceğe daha güvenli adımlarla ilerlemelerini sağlamak amacıyla Vatandaşlık Parası projesini hayata geçireceğini ifade etti.

Vatandaşlık Parası projesi kapsamında, 18 yaşını geçen her bireye 10 Bin Euro ödeme yapılacak. Bu ödeme, gençlerin eğitim, girişimcilik veya kişisel projeleri için kullanabilecekleri bir kaynak olacak. Uzan, projenin gençlerin hayallerini gerçekleştirme ve geleceklerini şekillendirme konusunda önemli bir destek sağlayacağını belirtti.

Uzan ayrıca, Vatandaşlık Parası’nın sadece maddi bir destek olmadığını vurguladı. Gençleri teşvik etmek, potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmak ve onlara güven aşılamak amacıyla bu projeyi başlattığını dile getirdi. Bu şekilde, gençlerin topluma ve ülkeye daha aktif katılımlarını sağlayacaklarını ve geleceğin liderleri olarak yetişmelerine destek olacaklarını söyledi.

“KILIÇDAROĞLU BENİ TAKLİT ETTİ”

Öte yandan Cem Uzan, Merkez Bankası’ndan 640 Milyar Euro’nun çalındığı iddia etti. Uzan, “O paranın nerede olduğunu biliyorum. O parayı getirecek bir komisyon kuracağım. Bu söylemimi Kemal Kılıçdaroğlu benden 9 ay sonra söyledi, beni taklit etti.” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir