Afra Saraçoğlu sessizliğini bozdu

Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaştığı partneri Mert Ramazan Demir ile aşk haberleri çıkan ve geçtiğimiz haftalarda birlikte tatile giden Afra Saraçoğlu, sessizliğini bozdu ve konuya ilişkin ilk kez konuştu. 

Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaştığı partneri Mert Ramazan Demir ile aşk haberleri çıkan ve geçtiğimiz haftalarda birlikte tatile giden Afra Saraçoğlu, sessizliğini bozdu ve konuya ilişkin ilk kez konuştu.

Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisine son veren genç ve güzel oyuncu Afra Saraçoğlu’nun Yalı Çapkını dizisindeki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’le aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Uzun zamandır magazin gündeminde yerini koruyan iddiaya Saraçoğlu son noktayı koydu.

“MERT GÖRÜŞMEKTEN ZEVK ALDIĞIM BİR ARKADAŞIM”

Geçtiğimiz haftalarda Demir ile İzmir tatilinde görüntülenen Afra Saraçoğlu, bir dergi çekimi için gittiği Antalya’ya gitti. Antalya dönüşü havalimanında görüntülenen ve iddilarla ilgili Gazete Magazin’e konuşan Saraçoğlu, “Çok sevdiğim dışarıda da görüşmekten zevk aldığım arkadaşım. İzmir tatiline de arkadaşlarımızla beraber gittik” diyerek iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio