Ünlü isimden şoke eden itiraf

Sadece Amerika’nın değil dünyanın en ünlü ailesi olan Kardashian’ların hayatını anlatan realite şovu yıllardır televizyonların en çok izlenen programlarından olmayı sürdürüyor. Kardashian kadınlarının çoğu gözler önünde yaşanan özel hayatları, ilişkileri ve ailevi meseleleri bu programda masaya yatırılıyor.

Her şeyleri göz önündeyken yine de ortaya gizlenen sırları çıkaran ya da hiçbir şey olmasa da 5 kardeşin kendi aralarındaki kavga gürültü dolu hayatlarına yer veren program bu kez bombayı kelimenin tam anlamıyla patlattı ve ekrandan duyulan itiraflar ortalığı epey karıştırdı.

Kourtney ve Kim’den sonra Kardashian kardeşlerin en küçüğü, Kendall ve Kylie Jenner’ın da ablası olan Khloe Kardashian, programın son bölümünde yaptığı açıklamalarla çok konuşulacağa benziyor. Kendisini sürekli aldatan ve bir ayrılıp bir barıştığı basketbolcu sevgilisi Tristan Thompson’dan 5 yaşında True adında bir kızı olan Khloe, Ağustos 2022’de de yine Thompson’dan ancak bu kez taşıyıcı anne kullanarak bu kez de bir erkek çocuk sahibi olmuştu.

Bebeğin isminin Tatum olduğuysa ancak 9 aylık olduğunda ortaya çıkmıştı. Khloe Kardashian’ın, sürekli kalbini kıran ve ayrıldığı sadakatsiz sevgilisinden bir kez daha çocuk yapması da çok eleştirilmişti. Khloe de, tıpkı ablası Kim’in iki defa yaptığı gibi bu kez çocuğunu kendi doğurmak yerine taşıyıcı anne kullanmaya karar vermişti.

Ancak oğlu Tatum doğduktan aylar sonra ortaya çıkan gerçeğin dışarıdan görünen mutluluk tablosuna pek de uymadığı ortaya çıktı. Khloe Kardashian, realite şovunun yeni bölümünde ablası Kim ve diğer ablası Kourtney’nin eski sevgilisi ve çocuklarının babası Scott Disick’le sohbet ederken ağzındaki baklayı çıkardı ve taşıyıcı annelik konusu hakkındaki hislerini itiraf etti.

Haber

İlginizi Çekebilir