İmamoğlu: Her şey yeniden başlıyor

İstanbul’un fethinin 570. yıldönümünde vatandaşlara seslenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor. Aynı şeyleri yaparak, farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İmamoğlu konuşmasında İstanbulluları, bugün saat 20.00’de Maltepe Meydanı’nda düzenledikleri İstanbul’un fethinin 570. yıldönümü etkinliğine davet etti.

“SAKIN UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN”

Ekrem İmamoğlu, “Kıymetli vatandaşlarım, 28 Mayıs seçimleri sonuçlandı. ‘Egemenlik kayıtsız şartsız, milletindir’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bir siyasetçi olarak, bu sonuçların milletimize ve güzel ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Türkiye’nin şimdi hızlıca, normalleşmeye ve gerçek sorunlarına çözüm bulmaya ihtiyacı vardır. Bugün, büyük hayal kırıklığı yaşayan on milyonların olduğunun farkındayım. Sevgili çocuklar, sakın ama sakın üzülmeyin. Kıymetli gençler, sakın ama sakın umutsuzluğa kapılmayın. Hanımefendiler, asla tedirgin olmayın. Beyefendiler, başınız dik yürümeye devam edin. Biz, az zamanda çok ve büyük işler başarabilen bir ulusuz. Yine başarırız” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir