Mr. Dosso Dossi bu kez Antalya’yı coşturdu

Dosso Dossi Fashion Show, 6-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında muhteşem bir partiye ev sahipliği yaptı. “Fashion Party” kapsamında bir araya gelen 40 ülkeden altı bin kişi, Mr. Dosso Dossi Live Performans, Gunwest ve Soso Pavliashvili konserleriyle coştu.

Antalya’da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show, önemli bir müzik etkinliği ile devam ediyor. Titanic Deluxe Golf Belek Hotel futbol sahasında kurulan Türkiye’nin en büyük sahnesi adeta bir müzik şölenine ev sahipliği yaptı. Dosso Dossi Fashion Show kapsamında Antalya’ya gelen 40 ülkeden altı bin kişi, düzenlenen “Fashion Party” de buluştu. Dev sahne ilk olarak Ruslar’ın en ünlü şarkıcılarından olan ve milyonlarca hayranı bulunan Soso Pavliashvili’yi ağırladı. Sevilen şarkılarını etkinliğe katılan Rus izleyicilerle birlikte hep bir ağızdan seslendiren Soso Pavliashvili, konuklardan tam not aldı. Ardından sahneye gelen Kazakistan asıllı Gunwest ise hareketli parçaları ile konukları coşturdu.

Eğlencenin zirve yaptığı anlarda ise “Mr. Dosso Dossi” kimliğiyle DJ setinin başına geçen iş insanı Hikmet Eraslan eğlenceyi zirveye çıkarttı. Popüler parçaları kendi üslubuyla sunan ve daha önce Doğubayazıt, Cizre ve Harran’da verdiği konserler ile Türkiye’nin gündemine oturan Mr. Dosso Dossi, performansında konser alanını dolduran altı bin kişiyi, ışık ve lazer şovlarla da büyülü bir yolculuğa çıkardı. Dünyada az görülür sahne ve ışık şovlarla izleyiciler unutulmaz anlar yaşadı.

Haber

İlginizi Çekebilir