İngiliz şarkıcı Harry Styles’tan Ukraynalı aileye destek geldi

Dünyaca ünlü şarkıcı Harry Styles, pazar gecesi Polonya’nın Varşova kentindeki Love On Tour konserini izlemeleri için üç Ukraynalı mülteciyi davet etti.

2023 turnesinin bir parçası olarak dünyayı dolaşan İngiliz şarkıcı Harry Styles (29), Uluslararası Kurtarma Komitesi (IRC) ile işbirliği yaparak Ukraynalı bir aileyi PGE Narodowy Stadyumu’ndaki performansını izlemeye davet etti.

Maryna, 13 yaşındaki kızı Daria ve arkadaşları Daria Kathina, geçen yıl Rus işgali sırasında Ukrayna’daki evlerinden yıkıcı bir şekilde kaçmak zorunda kaldılar.

Şu anda Polonya’nın Sosnowiec şehrinde yaşıyorlar ve Styles’a tezahürat yaparken Love On Tour ürünlerini taşırken gösteride harika zaman geçiriyor gibi görünüyorlardı.

YENİ BİR HAYAT

Deneyim hakkında konuşan Maryna, yeni bir ülkedeki hayata uyum sağlama “meydan okumasından” sonra endişelerini nasıl “unuttuklarını” anlattı:

“Geçen yıl Ukrayna’daki evimizi terk etmeye zorlandığımızdan beri, özellikle kızım Daria ve 10 yaşındaki oğlum için yeni bir ülkede hayata alışmak zor oldu.”

“Polonya’da hayalimdeki kariyere devam etmem için beni destekleyen Harry Styles ve IRC’ye, bize bir geceliğine endişelerimizi unutup konserde şarkı söyleyip dans etme şansı verdikleri için çok minnettarım.” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir