Fenerbahçe’den bir dev satış daha

Arda Güler’in ardından Macar stoper de Avrupa’ya transfer oluyor. Bundesliga’yı 4. sırada bitirerek UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanan Alman ekibi, Szalai için yaptığı pazarlıkta 13 milyon Euro’ya kadar çıktı.

Arda Güler’i 20+10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid’e satan Fenerbahçe, bir yıldızına daha veda etmek üzere… Sarı lacivertlilerin Macar stoperi Attila Szalai’nin, Alman ekibi Union Berlin’e transfer olması artık an meselesi… Bundesliga’da sezonu 4. sırada bitirerek UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanan Union Berlin, Szalai için Fenerbahçe ile yaptığı pazarlıklarda son aşamaya geldi.

PAZARLIK 7.5 MİLYON EURO’DAN BAŞLADI

İlk olarak 7.5 milyon Euro teklif eden Alman kulübü, ret cevabı alması üzerine bu rakamı 10 milyon Euro’ya çıkardı. Fenerbahçe yönetimi bunu da geri çevirince teklif 13 milyon Euro’ya çıktı. Sarı lacivertliler 15 milyon Euro talep ederken, Union Berlin’in 14 milyon Euro önerip transferi bitirmesi bekleniyor. Szalai konusunda görüşlerini başvurduğumuz Fenerbahçe Kulübü’nden bir yetkili, “İki kulübün bir rakamda buluşması an meselesi” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir