Dolu Dolu Yaz Konserleri Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Vodafone Red ve Jolly Joker iş birliğiyle düzenlenen “Dolu Dolu Yaz Konserleri” Ağustos sonuna kadar Alaçatı’da 30, UNIQ’te 8 konser gerçekleştirecek.

23 Haziran’da başlayan ve Vodafone Red ve Jolly Joker iş birliğiyle düzenlenen “Dolu Dolu Yaz Konserleri” tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar yaklaşık 5.300 kişi Alaçatı’da ve UNIQ’te düzenlenen konserleri seyretti. Geçen hafta Jolly Joker Alaçatı’da sahne alan Yaşar, 2.5 saat sahnede kalarak müzikseverlerden tam not aldı.

Ağustos sonuna kadar Alaçatı’da 30, UNIQ’te 8 tane olmaz üzere düzenlenecek konserlerde Hakan Altun, Soner Sarıkabadayı, Buray, Gülşen, İrem Derici gibi isimler sahne alacak.

Red’li Dinleyicilere Yüzde Elli İndirim Fırsatı

Yaz başında Jolly Joker ile keyifli bir iş birliğine imza attıklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “‘Red dolu dolu’ çatısı altında sunduğumuz güçlü faydalarla müşterilerimizin yaz tatilini dolu dolu yaşayabilmesine yardımcı oluyoruz. Yaz aylarında müşterilerimizin alışkın olduğu gibi müzik keyiflerini yaşarken yanlarında olmak istedik. Bu doğrultuda, Jolly Joker’ın Alaçatı ve UNIQ Açıkhava’da düzenlemekte olduğu yaz konserlerinin biletlerini Red’li müşterilerimize yüzde 50 indirimli sunuyoruz. Bugüne kadarki konserleri yaklaşık 1.200 Red müşterimiz indirimli seyretti. Kalan konserleri de 6 bin Red müşterimizin bu konserleri indirimli seyredeceğini tahmin ediyoruz.” açıklamasını yaptı.

İndirim fırsatından yararlanacak Red’li müşteriler, kampanyadan faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulamasından “Fırsatı Kullan” tuşuna tıklayıp şifre almalılar. Alınan şifreyi Biletix satın alma adımında “Vodafone Red yüzde 50 İndirim” butonu seçildikten sonra açılan sayfada kod alanına girmeliler. Bir indirim koduyla 1 adet indirimli bilet alınabiliyor. Kampanya 31 Ağustos’a kadar sürecek.

Haber

İlginizi Çekebilir