Dünyaca Ünlü İsimlerin Paylaşım Başına Kazançları Dudak Uçuklattı! Birinci Sırada Kim Var?

En sık kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’da paylaştıklarıyla en çok kazanç sağlayan isimler belirlendi.

Listenin başında 38 yaşındaki Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo yer alıyor. Ronaldo’nun sponsorlu bir paylaşımı 1.87 Sterlin değerinde. Çoğunlukla LiveScore, Therabody gibi spor siteleri, sağlıklı yaşam markaları ve kripto borsalarının reklamlarını kabul eden yıldız futbolcu, Instagram’da paylaşım başına en çok kazanan isim ünvanına sahip.

Cristiano Ronaldo’nun ardından 25 yaşındaki kozmetik milyarderi Kylie Jenner geliyor. Kylie, reklam içerikli paylaşımı başına 1.47 milyon Sterlin kazanıyor. Kylie’yi, sponsorlu paylaşımları başına 1.38 milyon Sterlin değeri ile Arjantinli Futbolcu Lionel Messi takip ediyor.

4. ve 5. Sırada ise 1.35 Sterlin ile ünlü şarkıcı Selena Gomez ve 1.3 Sterlin ile usta oyuncu Dwayne Johnson yer aldı. Johnson gibi, iç giyim ve kozmetik milyarderi Kim Kardashian da sponsorlu paylaşımlarından 1.3 Sterlin kazanıyor. Kardeşleri Khloe ve Kendall da listede 9. ve 10. sırada yer almakta.

Haber

İlginizi Çekebilir