Robbie Williams Özel Helikopteri ve Şık Stili ile Avusturya’da!

Robbie Williams, üzerinde ismi yazılı olan özel helikopteri ile Pazar günü, konser verecek olduğu Avusturya’nın Reiteralp kentindeki Schladming One Pk’deki Kayak Açılışında şık stilini sergiledi.

Yeşil takımıyla dikkat çeken 49 Yaşındaki dünyaca ünlü İngiliz Şarkıcı geçtiğimiz günlerde görünüşü ile savaşını ve kilo sorununu anlatmıştı.

Robbie Williams, kozmetik işlemlerden sonra vücut dismorfisinden muzdarip olduğunu açıkladı. İmajı ile ilgili mücadeleleri hakkında bilgi verdi ve hayranlarının zayıflamış görünüşünü fark etmeleri üzerine görünüşü hakkındaki endişelerini açıkladı.

2,7 milyon takipçisi olan Williams, Instagram hesabında üzerinde “İdeal hedef ağırlığım insanların benim için endişelenmesi.” ve “Çok ileri gitti.” yazan bir çizim paylaştı. Gönderisinin altına “Bir cin ortaya çıkıp süper gücünüzün uçma veya istediğinizi yeme ve hedeflediğiniz kiloda kalma yeteneği olabileceğini söylerse ne yapardınız?” sorusunu yönelten ünlü şarkıcı,  “Ben her gün yiyip istediğim kiloda kalmayı seçerdim.” notunu düştü. Şöyle devam etti:

“Beden imajımın söz konusu olduğu zaman kendinden nefret etme hakkında bir kitap yazabilirim.”

Robbie Williams, “Saf nefretin, çirkin hissetmenin çirkinliği gibi. Ben bedensel dismorfiğim ve zaman zaman dismorfik olmanın üstünde, 40 kilo fazla kilolu olabilirim.” sözlerini kullandı.

Haber

İlginizi Çekebilir