Shakira’ya Ödül Yağmuru!

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira bu Perşembe günü Porto Riko’daki 2023 Premios Juventud’ta sekiz ödül kazandı. Ödül töreninin en çok ödül kazananı olarak bayıldığım bu ada, sizinle tanışmak, ve bu ödülleri almak, gerçekten çok teşekkür ederim.” dedi.
Ayrıca Shakira, teşekkür konuşmasında tüm hayranları için “en büyük şansım” sözlerini kullandı. 46 Yaşındaki Pop yıldızı davete oğulları Milan (10) ve Sasha (7) ile katıldı.
11 Yıllık birlikteliğini sonlandırdığı futbolcu Pique’nin ihanetini anlattığı şarkısıyla listeleri altüst eden Shakira, En İyi Pop/Urban Şarkı  “Shakira: BZRP Music Sessions #53”), Artist Premios Juventud Femenina, Best Song for My Ex (“TQG”), Girl Power (“TQG”), Best Urban Track (“TQG”), Best Urban Pop Collaboration, Tropical Mix ve Social Dance Challenge ödüllerini aldı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio