Britney Spears Kitap Yazdı! Eski Partnerleri İncelemeye Aldı!

2000’li Yıllara damgasını vuran ve pop müziğinin prensesi kabul edilen Britney Spears, hayat hikayesini yazdı. Kitap, Britney Spears’ın eski partnerleri Justin Timberlake’i ve Colin Farrell’i endişelendirdi. Avukatları kitabın içeriğini inceleyecek. Popstar’ın otobiyografik kitabının çıkışı 4 ay gecikecek.

İşte Spears’ın merakla beklenen kitabının kapağı:

Britney Spears’ın “The Woman In Me” adlı otobiyografik kitabı, 24 Ekim 2023 itibari ile raflarda olacak. Ünlü şarkıcı kitabı yazma sürecinde yoğun terapi gördüğünü ama sonunda gerçek hikayesini anlatabiliyor olmasının iyileştirici geldiğini ifade etti.

Spears’ın otobiyografik kitabı,1999-2002 yılları arasında ve 2003’te birlikte olduğu Hollywood yıldızları Justin Timberlake ve Colin Farrell’ın geçmiş ilişkilerini açık bir şekilde konu edindiği için yayın yasağına takılmıştı. Ünlü isimlerin avukatları tarafından yayın şirketine gönderilen dilekçeler neticesinde Spears’ın kitabının hayranları ile buluşması ertelendi. Şarkıcının kitabı, basılmadan önce avukatlar tarafından okunmak istendi ve incelemeye alındı. Bazı açıklamaların kaldırılması istendi. İnceleme sonucunda Spears tarafından yapılan resmi açıklama ile kitabın yayımlanacağı paylaşıldı. Kitap 24 Ekim’de kitapçılarda olacak.

Britney Spears’ın babası Jamie Spears, kızının psikolojik rahatsızlığı ve hastaneye yatması nedeniyle 2008 yılında genç yıldızın vasiliğini almıştı. 41 yaşındaki sanatçının tüm kişisel ve finansal denetimi babasının kontrolündeydi. Sosyal medya hesapları, konser planlamaları ve özel hayatındaki bazı kararlar babası tarafından kontrol ediliyordu. Şarkıcı, 2021 yılındaki mahkemesinde babasının vasilik görevini istismar ettiğine dair suçlamalarda bulunmuştu.

Spears’ın hukuki mücadelesi dünya çapında sıkça gündemdeydi. Sevenleri, “#FreeBritney” sloganıyla şarkıcıya destek olmuştu. Jamie Spears’ın 13 yıllık vasiliği kaldırılsa da kızından hala hukuki ödemeler talep ediyor. Britney Spears’ın hukuki mücadelesi devam etmekte.

Britney Spears, Simon & Schuster yayınevi ile 15 milyon dolarlık bir anlaşma yaptı. Spears’ın kariyeri, ailesi ile mücadeleleri ve annelik macerası kitapta yer alacak.

Haber

İlginizi Çekebilir