Doja Cat Hayranlarını Sinirlendirdi! 180 Bin Takipçisini Kaybetti!

Grammy ödüllü müzisyen Doja Cat, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabındaki paylaşımlarıyla hayranlarını öfkelendirdi. Doja’nın sert cevaplarına karşı hayranları, fan hesaplarını kapattı ve sanatçıyı takipten çıkardı. 

Doja Cat, hayran grubunun kendilerine “Kittenz” ismini verdiklerini duyunca sert bir eleştiri yaptı:

“Benim hayranlarım kendilerine isim veremez. Eğer kendinize ‘kitten’ ya da ‘kittenz’ diyorsanız, bu telefonunuzu bırakıp bir iş bulup ailenize ev işlerinde yardım etmeniz gerektiği anlamına gelir.”

27 Yaşındaki genç şarkıcının saldırgan söylemleri devam ediyor. Kendisine “İsmi beğenmediysen adımı ne olarak değiştirmeliyim?” sorusunu yönelten, onun adına kurulmuş fan hesabına, “Bütün hesabını sil ve her şeyi baştan düşün. Hiçbir şey için geç değil.” cevabını verdi.

Yine onun adına açılmış bir fan sayfasının “Bizi sevdiğini söylediğini duymak istiyorum.” sözlerine “Sevmiyorum çünkü sizi tanımıyorum bile.” yanıtını verdi. Öfkeli bir takipçisi Twitter’dan genç şarkıcının bu sözlerine “Biz de seni tanımıyoruz ama seni hep destekledik. Bizsiz bir HİÇ olurdun. Markette çalışıyor ve garajında müzik yapıyor olurdun Bayan Lise Terk.” paylaşımını yaptı. Doja Cat hayranlarıyla atışmaya devam ederek “Kimse seni buna zorlamadı. Neden annemmişsin gibi konuşuyorsun bilmiyorum. Deli biri gibi duyuluyorsun.” dedi.

Bu konuşmalardan sonra Doja Cat haftasonu Threads hesabını kapattı. Instagram’da son 4 haftada 180 Bin’den fazla takipçisini kaybetti ve adına hayran sayfası açan hayranları hesaplarını kapattı.

Doja Cat’in bu tavrının ekimde San Francisco’da gerçekleştireceği “The Scarlet” turu için bilet satışlarında etkili olacağı düşünülüyor.

Haber

İlginizi Çekebilir