Leonardo DiCaprio’nun Yeni Aşkı 28’lik Neelam Gill Mi?

48 Yaşındaki Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio birlikte olduğu modellerle son dönemlerde oldukça gündemdeydi. Modellerin yoğun ilgisinin odağı olan DiCaprio, son zamanlarda kıskanılacak derecede uzun tatilinin tadını çıkararak dünyayı geziyor. 

Yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde Cannes’te, ardından Londra’da, Paris’te, Amalfi Sahili’nde, son olarak da St. Tropez’de görüldü. Oyuncuya bu eşsiz mekanlarda aktör arkadaşı Tobey Maguire ve bazı aile üyelerinin yanı sıra birçok büyüleyici kadın eşlik etti.

Bu güzel kadınlar arasında bir kadın dikkati üzerine en çok çeken isim oldu. İlk kez mayıs ayında Cannes Film Festivali’nde birlikte görülmelerinden sonra bu genç kadın, aktörün yanında sıkça rastlanan tanıdık bir yüz oldu.

Bu genç kadının ismi Neelam Gill, Hollywood filmlerinden ziyade Bollywood filmleriyle büyüyen ve on yıl kadar önce Burberry kampanyasında yer alan ilk Hint asıllı model olduğundan beri birçok başarıya ulaşan 28 yaşında Hindistan-İngiltere asıllı bir model.

Yere kadar uzanan gümüş rengi elbisesiyle Cannes’e katılan model güzelliğiyle büyülemişti.

Gill, Cannes’te boy göstermesinden sonra Leonarda DiCaprio ile aynı anda Londra’da görüntülenmişti. Bu durum, DiCaprio gişe rekortmeni filmi Titanic ile gönülleri fethederken henüz 3 yaşında bile olmayan modelin, aktörün cazibesine kapılan son model olabileceği dedikodularına yol açarken çevresindekiler bir ilişkide olduklarını yalanladı.

Fakat model ve aktörün birbirleriyle rastlantılarının giderek arttığına dair hiçbir şüphe yok.

Neelam Gill ve onun bazı arkadaşlarının Amalfi Sahili’nde DiCaprio’nun mega yatında görülmeleri ve Paris’te akşam yemeğinde görüntülenmeleri birliktelikleri hakkındaki soruları arttırdı.

Geçtiğim hafta ikili, Neelam’ın yere kadar uzanan transparan elbisesiyle göz kamaştırdığı ve adeta bir yıldızlar geçidi olan Vogue’un Yaz Partisine davetliydi.

Son görüldükleri yer ise ikisinin de gösterişli bir yata doğru ayrı ayrı görüntülendikleri St. Tropez oldu.

DiCaprio’nun adı son zamanlarda ünlü model Gigi Hadid ile de anılmıştı. Ünlü aktörün eğer bir gün ciddi bir ilişkiye başlarsa bunun Neelam ile olmasını isteyenlerin sayısı oldukça fazla.

Bu düşünce Neelam Gill’in hem güzel hem de zeki olmasından kaynaklı. Güzel model, işçi sınıfı bir ailede büyürken hem akademik hayatında çok başarılı olmuş hem de modellik kariyerini sürdürmüştür. Ayrıca Neelam, podyumlardaki konumunu, alandaki çeşitliliğin sınırlı olması, depresyon ve aile içi şiddet sorunlarına dikkat çekmek içi kullanıyor.

Neelam Gill, geçtiğimiz ay bir magazin dergisi için saldırgan erkek arkadaşını bırakma mücadelesi ve yaklaşık beş yıl sonra onun bir sonraki kız arkadaşını ve ardından kendisini öldürdüğünü öğrenmesi hakkında konuştu.

Bahsettiği eski sevgilisinin 2017’de çıkıyor olduğu ve geçen yıl ocak ayında intihar vakasında ölü bulunan ABD’li rapçi J Stash olduğu düşünülüyor. Genç model geçmiş ilişkisi için şu sözleri kullandı: “Doğrusu, ilişkimde neredeyse ölüyordum. Hayatta kalabileceğimi gerçekten düşünmüyordum”

“Sadece ölümünden sonra destekle karşılaştım. İnsanlar o zaman bana inanmadılar – işimden dolayı mı bilmiyorum ama insanlar bunu anlayamadılar. Çok garipti. ‘Çok rahatlamış olmalısın çünkü öldürdüğü sen de olabilirdin’ diyorlardı. Ben de ‘Yine de masum bir kadın öldü’ düşüncesindeydim.”

Görücü usülü ile evlenen ailesi çalkantılı evliliklerini Neelam 8 yaşındayken sonlandırdı ve başka kişilerle yeniden evlendi. Neelam üvey babasının soyadını aldı.

Genç model kariyeri konusunda mütevazı, ancak Instagram biyografisi onu ‘betondan büyüyen gül’ olarak tanımlayarak geçmişini açıklıyor. Röportajlarında “Model olabileceğimi düşünmüyordum, gözlüklerim ve diş tellerim vardı. Okuldaki çekici kızlardan biri değildim.” diyor.

Ona yıldızlığa giden yolu açan Burberry oldu, modaevi onu sınavlarını bitirdikten bir gün sonra çağırdı. Neelam ilk seçmelere katılamadı çünkü tek para kaynağı bir giyim mağazasındaki yarı zamanlı işiydi ve ulaşım ücretini karşılayamıyordu. Neyse ki Burberry tekrar aradığında bir kez daha düşündü. Neelam, yüksek topuklu ayakkabılarla yürümesi istendiğinde testi geçemediğini düşündü. Fakat Tasarımcı ve Burberry’nin eski CEO’su Christopher Bailey bizzat içeri girip Eylül 2013’te Londra Moda Haftası’nda podyuma çıkması için rezervasyon yaptırdığını öğrenince şaşkına döndü.

“Cildimi sprey bronzlaştırıcı ile daha koyu hale getirdiler” diye hatırlıyor. “Beni ışıl ışıl yapmak istediler çünkü marka için modellik yapan ilk Hintliydim ve bununla gurur duyuyorlardı.”O zamandan beri L’Oreal Paris UK’nin yüzü oldu, Dior için yürüdü ve bir dizi üst düzey tasarımcının kreasyonlarında boy gösterdi.

Neelam, ırk meseleleri konusunda tutkulu olmaya devam ediyor ki çocukken maruz kaldığı ırkçılık düşünüldüğünde bu hiç de şaşırtıcı değil.

Geçmişte yaşadığı sıkıntılar ne olursa olsun, Neelam’ın Instagram’ı artık Prens Charles’la, şimdiki Galler Prensesi’yle ve hatta Kraliçe’yle buluşmaları gibi göz alıcı paylaşımlarla dolu. Gill,2018’de 53 İngiliz Milletler Topluluğu ülkesinden 240 kazananı kutlayan Kraliçe’nin Genç Liderler Ödülleri için Buckingham Sarayı’na katıldı.

“Modellik yapmaya 18 yaşında başladım ve planım bir yılımı bu işe vermekti, böylece üniversite harçlarımı yatırmak için biraz para biriktirebilecektim. O zamanlar benim gibi birinin sektörde ‘başarılı’ olması akıl almaz bir şeydi, bu yüzden kendime bu fikri düşünme izni bile vermedim.”

DiCaprio, Neelam’ın birlikte olduğu ilk ünlü değil. 2015’te eski One Direction yıldızı Zayn Malik’le çıktığı söylentileri internette hakarete uğramasına yol açmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir