Snoop Dogg Konserlerini İptal Etti

Snoop Dogg, grevdeki Hollywood oyuncuları ve yazarlarıyla birlik olmak için ilk albümü Doggystyle’ın 30. yıldönümünü kutlayan Hollywood Bowl konserlerini iptal etti.

51 yaşındaki rapçi, yaklaşık 80,3 milyon takipçisi için bir mesaj yayınlayarak Haziran ayında ertelediği gösterilerin iptal edildiğini duyurdu
Snoop, “Devam eden grev ve bunun ne zaman sona ereceğinin belirsizliği nedeniyle Hollywood Bowl gösterisini iptal etmemiz gerektiğini üzülerek bildiriyoruz” mesajını paylaştı.
Snoop, 2 Haziran’da Instagram’da yaptığı paylaşımda, ilk albümü Doggystyle’ın 30. yıldönümünü kutlamak için düzenlenecek gösterilerin Ekim ayına ertelendiğini duyurmuştu.

Snoop Dogg Salı günü Instagram hesabından Hollywood Bowl’da yapılacak gösterilerin grevdeki Hollywood oyuncuları ve yazarlarıyla dayanışma amacıyla iptal edildiğini duyurdu.

Snoop mesajında “Devam eden grev ve grevin ne zaman sona ereceğinin belirsizliği nedeniyle Hollywood Bowl gösterisini iptal etmek zorunda olduğumuzu üzülerek bildiririz” dedi.

“Bu zor zamanda WGA ve SAG/AFTRA’daki tüm kardeşlerimizle dayanışma içinde olmaya devam ediyoruz ve AMPTP’nin müzakere masasına GERÇEK bir teklifle geri döneceği ve hepimizin işe geri dönebileceği konusunda umutluyuz” diye ekledi.

Long Beach, California doğumlu sanatçı 2 Haziran’da Instagram’da yaptığı paylaşımda ilk albümü Doggystyle’ın 30. yıldönümü kutlamalarının, yazarların 2 Mayıs’ta başlayan grevi nedeniyle ertelendiğini duyurmuştu. Ünlü Rapçi’nin 2 Haziran’da paylaştığı yazı:
“Devam eden WGA grevi ve DGA ve SAG/AFTRA müzakereleri nedeniyle, Hollywood Bowl’da 27 Haziran ve 28 Haziran’da yapılması planlanan gösterileri ertelemeye karar verdik. Sendikalarla dayanışma içindeyiz ve AMPTP’nin en kısa zamanda adil anlaşmalar yapacağını ve herkesin işinin başına dönebileceğini umuyoruz. Yeni tarihler artık 20 ve 21 Ekim 2023.”

Oyuncuları temsil eden Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA), Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği (AMPTP) ile devam eden iş anlaşmazlığı nedeniyle 14 Temmuz’da greve gitti.

Mekanın web sitesine göre, Hollywood Bowl konserleri için bilet alanlar otomatik olarak orijinal ödeme yöntemleriyle geri ödemeleri alacaklar.

Yıldönümü konserlerinin yapımcılığını Snoop’un ilk albümü Doggystyle’ın da yapımcısı olan 58 yaşındaki rapçi Dr. Dre üstlenecekti. Snoop ve Dre Haziran ayında Paramount Stüdyoları dışındaki grevcilere bir yemek kamyonu göndererek grevci yazarları desteklemişti.

Rapçinin 1998 yapımı Half Baked ve 2019 yapımı biyografik film Dolemite Is My Name gibi oyunculuk çalışmaları da bulunuyor.

Haber

İlginizi Çekebilir