“Uzaylılarla ortak çalışıyoruz”

ABD Kongresinde yapılan UFO oturumuna tanıklık eden David Grusch,  Pentagon’un elinde “tanımlanamayan ve insan kaynaklı olmayan araçların olduğunu ve ABD’nin yıllardır halktan bilgi gizlediğini iddia etti

2020 Yılında, 30 yıl İsrail uzay programlarını yürütmüş olan emekli general Haim Eshed de yaptığı açıklamasında ABD ve İsrail’in dünya dışı varlıklardan haberi olduğunu söylemişti.

Pentagon, David Grusch’un açıklamasını yalanladı. İsrail Uzay Programları Eski Başkanı Haim Eshed ise Grusch’ın açıklamalarına destek verdi. “Uzaylılar var ve onlarla ortak çalışıyoruz” dedi. Eshed, uzaylıların varlığını eski ABD Başkanı Donald Trump’ın da bildiğini hatta açıklama yapmak istediğini fakat durdurulduğunu söyledi.

İsrail uzay programının eski başkanı: Uzaylılar bize görünmek istemiyor,  Galaktik Federasyon ABD'yle anlaştı, gezegenimizde deneyler yapıyor |  Independent Türkçe

İsrail Uzay Programları Eski Başkanı Haim Eshed

ABD Kongresi’nde “tanımlanamayan uçan cisim” (UFO) ve “tanımlanamayan hava fenomeni” (UAP) hakkında hükümetin yıllarca bilgi gizlediği öne sürüldü. ABD Kongresi’nde UFO ve UAP’lere ilişkin oturumlar düzenlendi.

ABD ordusunda görev almış 3 istihbarat yetkilisi oturumlarda tanık olarak ifade verdi. David Grusch, bu yıla kadar UAP’leri araştıran Pentagon’da temsilci olarak yer aldığını belirterek hükümetin yıllardır tanımlanamayan cisimler hakkında programlar yürüttüğünü iddia etti. Grusch, ABD’de 14 yıl istihbarat görevlisi olarak çalışmıştı.

Bu programlara erişim izni istediğinde iznin verilmediğini söyleyen Grusch, UAP’lerden “uzaylı organik canlı bileşenleri” çıktığını ileri sürdü. Grusch, ABD’nin deforme olmamış uzaylı araçları bulduğunu iddia ederek, hükümetin yıllarca bu konuda halktan bilgi sakladığını duyurdu.

UFO Whistleblower To Congress: Bodies Have Been Recovered – OutKick

David Grusch

Haber

İlginizi Çekebilir