Kylie Jenner itiraf etti

25 Yaşındaki milyarder Kylie Jenner, yıllar boyunca görünümü tamamen değişmiş olsa da estetik operasyon geçirdiğini hep reddetti. Buna rağmen, eski ve yeni fotoğrafları yan yana koyunca belli olan değişiklikler tartışmalara yol açtı. Genç milyarder estetik operasyon geçirdiğini itiraf etti.

Bugüne kadar sadece dudak dolgusu olduğunu söyleyen Kylie Jenner’ın estetik itirafıysa The Kardashians adındaki realite şovun 3. sezonunun final bölümünde geldi. Kylie, program sırasında en yakın arkadaşı Anastasia Karanikolaou’yla sohbet ederken en sonunda göğüslerini büyüttüğünü itiraf etti. Ve bundan pişmanlık duyduğunu da sözlerine ekledi. Kylie Jenner, kızı Stormi doğmadan önce göğüslerini büyüttüğü bir operasyon geçirmişti.

Kylie Jenner’dan beklenen itiraf geldi: Operasyon geçirdim ama pişmanım

Kylie Jenner genç yaşında iki kez anne oldu. Rapçi sevgilisi Travis Scott’tan Stormi adında bir kız çocuk sahibi olduğunda daha 20’nci yaşını doldurmamıştı bile. Çift fırtınalı ilişkileri boyunca sürekli ayrılıp barıştı. 2022’nin başında bir de oğulları oldu. 1 yıl geçmeden de yollarını tamamen ayırdılar. Yıldız ismin estetikleriyle ilgili tartışmalar bu dönemde de hiç kapanmadı, onun inkarı da devam etti.

İTİRAF ETTİ: ÇOCUK SAHİBİ OLACAĞIMI BİLMİYORDUM, PİŞMANIM

“O zamanlar 20 yaşımda çocuk sahibi olacağımı bilmiyordum. Kızım doğduktan 6 ay sonra bile operasyonun etkisi henüz geçmemişti, hâlâ iyileşme sürecim devam ediyordu.” diyen Kylie, anlaşılan operasyonu 18 ila 19 yaşlarının arasında bir dönemde geçirmişti. Aslında Kylie Jenner’ın göğüslerini büyüttüğü iddiaları 2015’te 18 yaşına bastığı zaman gündeme geldi. Ancak o günlerde değişen görüntüsünü “Yaş aldıkça kilo da aldım ve vücut şeklim değişti” diyerek açıkladı.

Kylie Jenner’dan beklenen itiraf geldi: Operasyon geçirdim ama pişmanım

Kylie, göğüslerini büyüttüğünü itiraf ederken kendini izleyenlere de tavsiyede bulundu. Anne olmayı düşünen hayranlarına bu operasyon için beklemelerini ve doğumdan sonra yaptırmalarını önerdi. Kızıyla ilgili de konuşan yıldız isim “Benim de bir kızım var. Gelip bana 19 yaşında göğüslerini büyüteceğini ya da başka bir operasyon yaptıracağını söylese çok kalbim kırılır. O tam anlamıyla mükemmel bir çocuk ve ben de ona iyi örnek olmak, iyi bir anne olmak istiyorum. Keşke onun yaşına dönebilseydim. O zaman her şeyi farklı yapar ve bedenimdeki hiçbir şeyi değiştirmek istemezdim.” sözlerini sarf etti.

Kızının doğumunun ardından da “Ameliyat olmadım ama göğüslerim eskisinin 3 katı büyüdü. Bundan hoşlanmıyorum. Üstelik göğüslerimde doğum yüzünden çatlaklar da oluştu” demişti Kylie. Tüm bu sözlerin üzerinden 5 yıl geçtikten sonra da ağzındaki baklayı çıkardı ve büyük itirafını gerçekleştirdi. “Göğüslerimi keşke büyüttürmeseydim” diyordu ekran önünde. “Doğal halleri gayet güzeldi. Şimdi geriye dönüp bunu hiç yapmamış olmayı dilerdim.”

Kylie Jenner’dan beklenen itiraf geldi: Operasyon geçirdim ama pişmanım

Haber

İlginizi Çekebilir