Messi Marvel temalı kutlamalardan para mı kazandı?

Futbolseverler Lionel Messi’nin süper kahraman temalı gol sevinçleri için para alıyor olabileceğini düşünüyor.

Arjantinli süperstar David Beckham Inter Miami’i için sadece üç maçta beş gol attı ve son golünü  Orlando City’ye karşı kazanılan Lig Kupası zaferinde attı.

36 yaşındaki oyuncu 3-1’lik galibiyette bir gol attı ve bunu Wakanda Forever hareketini yaparak kutladı.

Kollarını Marvel filmi Black Panther’den esinlenerek göğsünün üzerinde kavuşturdu.

Bu, Dünya Kupası galibinin South Beach’e gelişinden bu yana yaptığı ikinci Marvel süper kahraman temalı kutlama oldu.He previously referenced Thor with another celebrationLionel Messi performed a Black Panther-inspired celebration Wednesday night

Taraftarlar başlangıçta Messi’nin ellerini kavrayarak yaptığı bu hareketin imtiyaz sahibi David Beckham’a yönelik bir gönderme olduğunu düşündüler ancak eşi Antonela Roccuzzo bu hareketin ardındaki gerçek anlamı paylaşınca durumun böyle olmadığı ortaya çıktı.

Disney’in sahibi olduğu çizgi roman devinin karakterlerine yapılan bu iki gönderme, futbolseverlerin Messi’nin eylemlerinin bir nedeni olduğu yönünde spekülasyonlar yapmasına neden oldu.

Bazı taraftarlar Messi’nin kutlamalarının MLS’in Marvel ve adidas ile yaptığı ortaklıkla bağlantılı olabileceğini düşünüyor.

Amerikan ligi Haziran ayında Marvel ile bir ortaklık kurduğunu belirtmiş oldu.

Geçtiğimiz ay Arsenal’e karşı oynanan MLS All-Stars maçında Marvel temalı bir futbol topu görücüye çıktı ve şu anda 170 dolara satılıyor.Adidas debuted a Marvel-themed soccer ball at the MLS All-Stars game last month

Spor giyim markası ayrıca All-Stars maçı için Avengers esintili ısınma ceketi ve pantolonu da piyasaya sürdü ve bu giysiler Lig ve Continental Tire’ın Eylül ayındaki Kick Childhood Cancer Awareness ayı boyunca farkındalık ve fon yaratma çabalarının bir parçası olarak MLS mağazasında satışa sunuldu.

Ayrıca Messi’ye Inter Miami tarafından adidas ve Apple ile yeni anlaşmalar içeren yıllık 60 milyon dolarlık bir sözleşme teklif edildiğine inanılıyor.

Adidas’ın Messi’ye ürün satışlarından pay vereceği, Inter Miami’nin ise 36 yaşındaki oyuncu emekli olduğunda Messi’ye hisse vermeye hazır olduğu da gelen haberler arasında.

 

Haber

İlginizi Çekebilir